Testimonials

Testimonials

Vad klienter säger om de olika terapiformerna

”När jag gick till Christine första gången var jag både nyfiken och i stort behov av energi och kraft. Och, det fick jag, både under tiden och efteråt. Jag kände värme som spreds sig i min mage och ett lugn som fick mig att slappna av. Energibehandlingen ”arbetade” i min kropp under flera dagar – helt otroligt! När jag känner mig tömd på energi, besöker jag Christine igen, som hjälper mig och fyller på energi. Den totala upplevelsen ger lugn och avslappning, kraft och glädje! Allra helst i tider som dessa, när vi är begränsade. Jag vill starkt rekommendera denna person som har något alldeles extra att ge till dem som vill ta emot!”
Cecilia

”Har gjort 2 tidigare liv sessioner med Christine via zoom. Hon guidade mig med sin lugna harmoniska röst och trygga kärleksfulla hand genom väldigt jobbiga upplevelser som jag fick chans att läka och släppa taget om. Jag känner mig tryggare och säkrare i nuet då oförklarlig oro och bindningar som funnits här och nu fick en förklaring och kunde läkas och släppas energimässigt. Kan verkligen rekommendera Christine som en trygg guide.”
Åsa

”Jag har allt att tacka Christine. Det bästa jag kunnat göra är att gå i hypnosterapi hos henne. Jag har varit något skeptisk till det innan, men Christine har hjälpte mig på många plan att släppa blockeringar, trauman, öppna mitt sinne och reda ut hinder som rörde till mitt liv ordentligt under väldigt lång tid. Med Christines hjälp har jag kommit vidare, och jag kan knappt tro det själv. Kort efter att jag började gå hos Christine fick jag mitt drömjobb efter många års kämpande på arbetsmarknaden, jag har fått stabilare relationer i min omgivning, och framförallt ett mer harmoniskt sinne och sundare inställning till livet.”
Nicki

”Jag har varit hos Christine på 3 st TLT-sessioner. Christines guidning och sätt att ställa rätt frågor har jag hjälpt mig med den inkarnativa sorg jag bar på, sessionerna har förlöst energetiska hinder som medför att jag känner större inre frihet och kapacitet att utföra mitt arbete. Tack!”
Maari, 55

”Att göra regressioner hos Christine Engström är något jag varmt kan rekommendera. Jag har gjort flertalet regressioner hos henne. Det bästa med regressionsterapi är att man löser sina problem på djupet. Det kan handla om dåliga relationer, konflikter och hälsan. Sådana problem skapar själsblockeringar.

Christine var fantastisk på att guida mig till att se var ingångspunkten till mina problem fanns. Sen löste hon dessa blockeringen och efteråt kände jag en djup känsla av lättnad och befrielse. Det var en mycket bra och värdefull hjälp.”
Johanna Ström

”Jag gick 10 gånger i regressionsterapi hos Christine Engström. Jag visste inte vad som väntade mig, men upplevelsen av Christines guidning var trygg och ljus. Det var en positiv överraskning att upptäcka att svåra problem från tidigare liv gick så lätt att lösa. Det var inspirerande och roligt att få göra den här resan med Christines proffsiga hjälp. Av mig får hon högsta betyg!”
Nina Falk

”Fann Christine av en ”slump” och bokade ett besök för hypnosterapi. Det är svårt att veta vad man ska förvänta sig av ett sådant första försök, det gick inte som jag kanske på förhand hade önskat men det slutade istället i en healing som totalt skakade om mig, på ett positivt sätt.
Bär med mig den assistansen jag fick att totalt slappna av och är väldigt glad för den förmåga hon besitter att låta mig möta energier jag inte själv visste fanns så nära mig.
Största tacksamhet för hennes ork med detta”
Beatrice

”Jag gick hos Christine på hypnos 1 gång i månaden 1,5 timme varje gång under ett år. Det var min första erfarenhet av hypnos, men jag har en lång erfarenhet av meditation och förändrade medvetandetillstånd i bagaget.  Jag hade från början planerat att gå några få tillfällen i syfte att få klarhet i mina nära relationer och varför de alltid varit svåra att få att fungera.  Hypnosen fungerade bättre och var mer effektiv än jag förväntat mig, vilket också var orsaken att några få tillfällen blev ett helt år, jag ville helt enkelt inte avbryta den utveckling som påbörjades.
Christine är både professionell och personlig i sitt bemötande och jag har alltid sett fram emot sessionerna, även om de ofta inneburit att jag mött både rädslor och svåra minnen. Christine har på ett tryggt sätt guidat mig igenom alla de situationer jag mött. Jag har också uppskattat den hjälp jag fått att tolka det jag sett under sessionerna och att bilda ihop olika delar mellan gångerna.
Då hypnos visade sig vara ett kraftfullt verktyg, upplevde jag att den snabbt tog mig framåt och igenom de omedvetna hinder och föreställningar som jag haft kopplat till nära relationer. Parallellt med hypnosen utvecklade sig händelser i vardagen i ett snabbt tempo.
Jag kan varmt rekommendera Christine som är oerhört kunnig i sitt arbete.”
Anna 47 år

”Christine har hjälpt mig att hantera och förstå mitt inre på ett sätt jag inte upplevt tidigare. Jag (som många andra) lever med existentiell ångest (med allt vad det innebär) och är diagnostiserad med bipolär sjukdom, något jag medicinerar för samt har en etablerad psykiatrikontakt för. Jag har lång erfarenhet av både privat och landstingsfinansierad terapeutisk vård men aldrig riktigt känt att jag ”hittat hem”. Med Christine känns det som jag är på väg att hitta hem! Vi har ingen uttalad agenda för våra sessioner utan det är livets ”Nu” som bestämmer mötet. Jag ser detta som en terapi för livet och skulle rekommendera alla att pröva detta som inte upplevt att ”den vanliga” vården hjälper.”
Karin

”Underbart skön och effektiv energihealing. Jag kände mig lättare och lugnare redan efter första besöket, och effekten har blivit ännu mer påtaglig efter varje behandling.”
Åsa

”Jag är djupt tacksam för mina sessioner med Christine. Hon känns stabil och bekväm. Jag har känt mig fri och hörd i hennes närvaro. Det känns att hon är där med mig och stödjer mig genom det hela. Hennes tålamod och lugn har tillåtit mig att kunna släppa rädslor och gamla energier. Det känns väldigt helande.” 

Sophia

”Det kan vara svårt att byta terapeut men efter första mötet med Christine släppte tvivlen. Med hennes stöd kan jag nu jobba vidare med mitt självhelande i en trygg miljö och med vetskapen att hon stöttar mig hela vägen.

Med hjälp av Energi Healing har redan flera tunga blockeringar släppt som gett värdefulla insikter och lättnad i både kropp och själ. Jag vet att vad som än dyker upp är hon en trygg vägledare, lyhörd och tålmodig. Det ger mig också modet att fortsätta.”

Lena

Vill du att jag ringer upp dig?

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.