Regressionsterapi

Regressionsterapi/tidigare liv terapi

Regressionsterapi/ tidigare liv terapi är en av den mest kraftfulla healing metoder som finns. Regressionsterapin kommer att hjälpa dig att komma i kontakt med den verkliga orsaken till de problem och frågor i ditt liv som orsakas av obearbetade gamla energier, och föra dem in i ditt medvetande så att du kan ta bort dem och återställa välbefinnande i kroppen, själ och ande. Regressionen tar dig dit dina energiblockeringar sitter vilket kan vara tillbaka till tidigare liv, födelsen, eller barndomen. Som ett resultat av att bearbeta oarbetade gamla energier och blockeringar har du möjlighet att skapa ett bättre, friskare och lyckligare liv.

Frigör själsminnen med regression

Regression är extremt effektivt vid frigörande av själsminnen från tidigare inkarnationer, födelsen eller barndomen. Genom att frigöra energin kan du gå framåt i ditt liv. Jag guidar dig med min röst till ett djupt avslappnat tillstånd. Ett tillstånd där du kommer i kontakt med ditt undermedvetna och din själs minnen. Regression hjälper till att lösa eventuella omedvetna, överlevnadsbaserade inprogrammerade skript som negativt påverkar din nuvarande hälsa, beteenden, eller livskvalitet. Du behöver inte tro på tidigare liv, men genom denna tjänst kan du släppa fångade energier som har bott i ditt undermedvetna för en mycket lång tid.

Varje inkarnation som du haft finns i din själs minne. Om du upplevt ett tidigare liv med trauma, sorg, svårigheter eller andra känslor och inte släppt den energin så finns energin kvar i ditt undermedvetna minne. All oanvänd energi finns kvar i den fysiska kroppen och i själens minnen. Om den inte uttrycks kan den bli ett problem i detta liv och även kommande inkarnationer. Visste du att cirka 85 % av ditt nuvarande liv spenderar du i tidigare liv energier. Det är dina tidigare liv energier som skapar rädslor, tvivel, osäkerhet, ångest, svartsjuka, ilska, nedstämdhet och andra negativa känslor. Tidigare liv energin kan också visa sig som hälsoproblem.

Pris

Regression/tidigare liv terapi ca 1,5 timme 1500 kronor