Hypnos &
Suggestionsterapi

Tillåt dig åstadkomma en positiv förändring i ditt liv

Hypnos

Hypnos är ett tillstånd av avslappning och koncentration som omfattar både kropp och själ. I det hypnotiska tillståndet kringgås det medvetna sinnen och fokus läggs på det omedvetna. Hypnos är ett fullständigt normalt tillstånd. Inget kan göras utan ens vilja då koncentrationsförmågan är skärpt och man är fullt medveten om vad som händer.

Hypnos med Suggestionsterapi

Hypnos med suggestionsterapi hjälper dig att infria dina förhoppningar genom att ta hjälp av det undermedvetna som du alltid har med dig, men inte alltid kommer åt. Suggestionsterapin hjälper dig med den förändring som krävs för att sätta ditt undermedvetna i den riktning som du vill.

Kommunikationen sker med det undermedvetna

Hypnos är ett tillstånd av avslappning och koncentration som omfattar både kropp och själ. I det hypnotiska tillståndet kringgås det medvetna sinnen och fokus läggs på det omedvetna. Kommunikationen sker med det undermedvetna. Hypnos är ett fullständigt normalt tillstånd. Inget kan göras utan ens vilja då koncentrationsförmågan är skärpt och man är fullt medveten om vad som händer.

Styr det undermedvetna i rätt riktning

Suggestionsterapi används för att åstadkomma en positiv förändring i ditt liv som till exempel att sluta röka/snusa, viktminskning, nagelbitning, examensnerver, problemlösningar, bättre minne m.m. Normalt räcker det med två till tre konsultationer. Suggestionsterapi kan användas enskilt eller i grupp. Med suggestionsterapin har man möjlighet och verktyg för att styra det undermedvetna i rätt riktning. Här krävs det en vilja till förändring för att uppnå bästa resultat.

Tillåt dig införa positiva suggestioner/förslag till ditt sinne

Med rätt suggestioner/ förslag är det möjligt att ändra
Sättet att tänka, känna och uppföra sig

Vanliga funderingar om hypnos

Fungerar hypnos på alla?
– Javisst, då hypnos är ett naturligt tillstånd kan alla med en normal intelligens och koncentrationsförmåga bli hypnotiserade.

Vet man vad som sker/händer under hypnosen?
– Ja, sinnet är fullt medvetet under hypnosen, medan kroppen är djupt och behagligt avslappnad.

Vem kan gå på hypnosanalys?
– Alla, hypnosanalysen är lämplig för alla. Hypnosanalysen ger enormt stor självinsikt och är otroligt helande.

Kan man göra något mot sin vilja i hypnosen?
-Då man är fullt medveten under hypnosen kan man när som helst avbryta.

PRIS

Hypnos och Suggestionsterapi

60 minuter
1200 kr

75 minuter
1500 kronor

90 minuter
1700 kronor

Strindbergsgatan 50 eller online

Vad klienter säger om de olika terapiformerna

Vill du att jag ringer upp dig?

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.