Energi healing

Varje healing session är unik

Behöver du mer energi
Öka flödet i kroppen
Frigöra blockeringar
Öka det fysiska och emotionella välbefinnandet
Sänka stressnivån i kroppen

Energi healing

Energi healing frigör blockeringar, undertryckta känslor från oarbetade händelser/minnen och instängda energier från det här livet eller från tidigare liv. Under energihealing sessionen upplever man ett ökat flöde av energi, ljus och information. Healingen möjliggör ett tillstånd som inte bara är fysiskt, mentalt eller känslomässigt. I sin helhet tillåter healing energin dig att underlätta läkning och utveckling på alla nivåer så som fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt.

Energi healing sessionen

Ger djup avkoppling
Mental klarhet
Stödjer kroppens läkningsförmåga
Hjälper till att hela känslomässiga problem och trauman

Behöver du mer energi

Under din healing session ligger du skönt avslappnad på en behandlingsbänk och blundar. Jag arbetar genom att hålla sina händer en bit ovanför din kropp och arbetar i ditt energifält och ibland direkt kontakt med kroppen. Healing gör dig djupt avslappnad och balanserad. Under healing sessionen frigörs energiblockeringar och djupgående obalanser. Du fylls även på med healingenergin. Varje session varar i cirka 60 minuter och healingen fortsätter att arbeta med dig efter att sessionen har avslutats.

PRIS

Energi healing

60 min

1200 kronor

Strindbergsgatan 50 eller online

Vad klienter säger om de olika terapiformerna

Vill du att jag ringer upp dig?

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.